Info bestelpatronen
 

Zelf  een ketting rijgen in een bepaald patroon kan heel leuk zijn. Meestal zijn deze kettingen niet te koop  omdat het naar verhouding veel werk is om een ketting te rijgen. De meeste sieraden die je ziet zijn dan ook slecht afgewerkt en er zijn vaak geen mooie kralen gebruikt. Door te variŽren met kleuren en door mooie kralen te gebruiken kan je sieraad een bepaalde uitstraling krijgen , van stijlvol tot vrolijk. Als je eenmaal een bepaalde techniek kent, is het leuk om zelf variaties te bedenken. Hieronder zie je enkele voorbeelden van patronen die je kunt bestellen
             
 

 
             
 

Veel mensen vinden het moeilijk om tekeningen te lezen of een uitleg te begrijpen die in een andere taal is geschreven. Deze bestelpatronen van bekende rijgtechnieken en variaties heb ik zelf gemaakt. Stap voor stap kun je de uitleg volgen d.m.v. foto's en duidelijke instructie.

Veel patronen zijn geregen met c-lon garen en heel kleine kraaltjes, o.a. te koop bij www.kralenwerk.nl  maar er zijn ook patronen bij die geregen zijn met nylondraad en / of staaldraad.

Het heeft veel tijd en moeite gekost om deze patronen te maken. Deze patronen mag je voor jezelf gebruiken, dus niet kopiŽren en/of in workshops gebruiken.
Wil je een patroon bestellen, stuur dan een email naar henniekoops@home.nl  met je naam en adres en met de namen en nummers van de patronen die je wil bestellen, je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.
Zet altijd je adres in je mail ook als je al eens patronen besteld hebt bij mij.
Voor de duidelijkheid: ik stuur nooit patronen per email.  Ik stuur de patronen alleen per post.

De patronen kosten Ä 2 en de heel uitgebreide patronen kosten Ä 2,50.
De verzendkosten zijn volgens TNT tarief.
Bestel je meer patronen dan verzend ik de patronen samen zodat je minder verzendkosten hoeft te betalen.
Nederland: bestel je voor Ä 20 of meer dan hoef je geen verzendkosten te betalen.
BelgiŽ: bestel je voor Ä 25 of meer dan hoef je geen verzendkosten te betalen.


Kijk hier voor de verzendkosten van de patronen: verzendkosten
 

 
     

Bestelpatronen :

     

 

 

 

terug naar overzicht patronen